Translate

2011. december 4.

Búcsúajándékok

Pénteken elérkezett az utolsó munkanapom, ezután már itthon készülök Zsombor érkezésére. Nagyon vártam már, de persze azért kicsit szomorú is voltam, hiszen mégiscsak három és fél évet töltöttem el együtt a kolléganőimmel. Ráadásul a mi kis alapcsapatunk nem változott, négyen kezdtünk együtt és meg is maradtunk, csak az idők során bővültünk és jöttek-mentek a kolléganők.
Szóval az együtt töltött idő emlékére készítettem a közvetlen kolléganőimnek és a csoportvezetőmnek egy-egy apróságot emlékül. Ehhez Atalie Petit Coeur mintáját használtam fel. Előtte mindenkinek megkérdeztem a kedvenc színét (persze nem árultam el, hogy milyen célból) és ez alapján készültek az ajándékok. A hímzéshez DMC, Nina és Lilang által festett színátmenetes fonalakat használtam.


A tágabb csoportom is elbúcsúztatott. Nagyon megható volt és gyönyörű ajándékokat kaptam tőlük (fotó nincs még róluk): egy fényképalbumot, benne a bankos bulik és egyéb alkalmakkor készült egyéni és csoportképekkel, valamint egy aranyos kis bébi szobacipőt! Itt is köszönöm még egyszer mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek ezek a szívecskék, nekem a bordó a kedvencem :) Jajj, de jó lesz neked otthon babázni, kézimunkázni, rendezgetni, készülgetni... használd ki az időt! A kolléganők meg megvárnak, jó érzés lehet, hogy ilyen jóban vagytok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Igen, végre több időm lesz kicsit a hímzésre, bár azután majd megint kevesebb, de azért mégsem mindegy, hogy azért, mert túlórázok, vagy azért, mert babázok. :-)

    VálaszTörlés
  3. very nice,compliments from Tenerife!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Beautiful hearts - great gifts!

    Hugs,
    Tatyana

    VálaszTörlés