Translate

2012. december 16.

Szülinapi ajándékaim

A szülinapos játék decemberi fordulójában én voltam az ünnepelt. Mutatom, hogy eddig miket kaptam a lányoktól. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek még egyszer az ajándékokat! :-)
Sajnos nem fotóztam le őket azonnal, így volt, amit Bencétől kellett visszakunyiznom a fotózás erejéig. A sok tea, amit kaptam, nem biztos, hogy minden fotón szerepel, illetve lehet, hogy nem azokat a teákat raktam vissza a csomagokhoz, mint amit eredetileg kaptam, ezért előre is elnézést kérek.
A fotókat nem az ajándékok érkezésének sorrendjében mutatom.

Ildinától érkeztek ezek a szépségek: egy csomag gyöngy és flitter, egy dekupázsolt (?) kép, ajándékkísérő kártyák, szalaghímzett rózsás dísz, angyalka, fenyőfás csipesz, kesztyű alakú dísz, gyöngyös nyaklánc. És elbújt a kamera elől egy apró, gyöngyből készült angyalka. Köszönöm, Ildi! :-)
Batorbánál már korábban is tetszett ez a kis házikós ajtódísz, így megbeszéltük, hogy ilyet fog nekem készíteni. Nagyon szépen köszönöm Csilla, a mézes sütit is (már elfogyott). :-)
Kardosné Verától is sok szépséget kaptam: hűtőmágneseket, csipeszfigurát, pirogravírozott táblácskát, hópehely alakú díszt, bortnit, csipkét, szaloncukrot, teákat és ami a leginkább belopta magát a szívembe, az egy mágneses üzenőtábla. Egyszerűen imádom, annyira ötletes és nagyon édesek ezek a kis mini csipeszek! Azt hiszem, az ötletet el fogom lopni, ha nem baj, persze nálam hímzett változatban fog majd egyszer elkészülni. Köszönöm szépen Vera. :-)
Baliné Irisz (ő "blogtalan") ajándékai: pirogravírozott tálka, szalagból készített angyal, papírból hajtogatott karácsonyfa száraztészta-díszekkel, teák és házi levendula aroma. Ez utóbbinak különösen örülök, már nagyon várom, hogy kipróbálhassam. :-) Neked is köszönöm Irisz!
Krealadytől érkezett az első és egyben legnagyobb csomag. Meg is lepődtem, amikor a postakocsi kihozta és egy nagy cipősdobozt vehettem át. :-) Nézzétek, milyen gyönyörűségeket kaptam! Díszpárna hímzett, madárkás mintával és egy hozzá passzoló neszesszer, valamint némi édesség és tea. Köszönöm Ildi, gyönyörűséges minden. A párna már a kanapénkat díszíti, Zsombikám is megcsodálja nap, mint nap. :-) A neszi is hamarosan használatba kerül. :-)
Rózsa is nagyon szép ajándékokat küldött: foltvarrott mikuláscsizmát, ami már Bence szekrényajtaját díszíti, egy szép és praktikus pénztárcát, levendulás illatzsákocskát és teákat. Mindig is tetszettek a foltvarrott dolgok és csodálom azokat, akik ilyen szépségeket tudnak ezzel a technikával készíteni. Nagy örömöt okoztál az ajándékokkal Rózsa, köszönöm. :-)
Szivelannától kaptam ezeket a cuki baglyos ékszereket, kis angyalkás mobildíszt és teákat. A nyaklánc már volt rajtam. Fülbevalót sajnos nem hordok, de nem fog kárba veszni, mert a húgomnak adom, ő biztosan felveszi majd. :-) Köszönöm szépen. :-)
Era plüssből varrt díszeket és egy macsekot készített (Bence napok óta vele alszik éjjel), valamint újrafelhasznált medálokat és fülbevalókat. A fülbevalók szintén a húgomhoz fognak kerülni. Köszönöm, Era. :-)
És végül, de nem utolsó sorban, Mártától érkezett ez a csomag: dekupázsolt poháralátétek és kancsóalátét, aranyos kis filc madárka dísz, egy csodaszép horgolt angyalka (a blogján azt olvastam, hogy az anyukája készítette, nagyon ügyes keze van neki is), amilyet már régóta szerettem volna, csak sajnos én nem tudok horgolni. De most már nekem is van egy. :-) Kaptam még egy tábla csokit is, amit természetesen azóta már elfogyasztottunk. :-) Nagyon szépen köszönöm!

Lányok, még egyszer köszönök mindenkinek mindent és örülök, hogy részt vehetek ebben a játékban. Elméletileg még két csomagot kell kapnom, szóval lesz még egy kis izgalom és a várakozás öröme is megmarad. :-)

12 megjegyzés:

  1. Mennyi kincs! Nagyon boldog Születésnapot kívánok... :-)

    VálaszTörlés
  2. De szépeket kaptál!... és mennyi mindent...!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban nagyon bőkezűek voltak a lányok. :-)

      Törlés
  3. De jó neked :) Kíváncsi leszek a többire is.

    VálaszTörlés
  4. Hűha ! Gratulálok Adri :)

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy tetszenek az ajándékaid :) Igen a rózsás kép dekupázsolva van.

    VálaszTörlés
  6. Adri! Örülök, hogy tetszettek az ajándékaim! Egy feltétele van annak, hogy lophatod az üzenő táblát, ha megmutatod az eredmény! :)
    Gyönyörű ajándékokat kaptál, lehet, hogy én is lopok az ötletekből! :)
    Nagyon boldog születésnapot még egyszer! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi lányok!
    Vera, rendben van, de azt nem garantálom, hogy a következő egy éven belül el is készül. :-)

    VálaszTörlés
  8. Az enyém is elindult a héten, remélem hamar odaér/odaért! És köszönöm a türelmedet mégegyszer.
    Nagyon Boldog Születésnapot kívánok, és egyben Boldog Karácsonyt is!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm Kriszti, várom. Még nem ért ide, gondolom az ünnep után fog. Neked is kellemes ünnepeket!

    VálaszTörlés