Translate

2012. október 28.

Ajándékok, Halloween és ékszer

Az őszi ajándékláncban Solti Veronikától kaptam ajándékot. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy az első csomag elkeveredett, mert nem érkezett meg hozzám. Ezért Veronika új ajándékokat készített, amelyeket nagyon szépen köszönök, s a fáradságot is, amiért még egy csomagot összeállított nekem.
Kaptam tőle egy gyönyörű varrott-hajtogatott (?) karácsonyi díszt. Ezt biztos kirakom majd a bejárati ajtóra, mert nagyon tetszik. Ezen kívül még egy edényfogót, egy fedőfogót (ilyenem még nem volt itthon, szóval ennek is nagyon örültem) és egy kis eperke díszt. Még egyszer köszönök mindent.
Idén elhatároztam, hogy több díszt is fogok hímezni Halloween-témában. Bár ez az ünnep ugye Amerikából származik, mégis közel áll hozzám, mert őszintén szólva sokkal jobban szeretem az ünnepnek ezt a vidám formáját, mint az itthoni halottak napját. Persze én is úgy gondolom, hogy emlékeznünk kell az eltávozott szeretteinkre, de valahogy úgy vagyok ezzel, mint a karácsonnyal és a Valentin-nappal: nem csak ezen az egy napon kell(ene) rájuk gondolni, kilátogatni a temetőbe, stb.
Szóval a tervem sajnos nem valószínű, hogy megvalósul időben, de egy díszünk már biztosan lesz, amint sikerül készre varrnom. Barbaral Witch Night-készletét hímeztem ki, az általa festett, 28 ct-os Peanut Butter színű vászonra. Nagyon tetszetős és jó kis haladós minta volt. Ajtódísznek szánom.
Végül hosszú idő után ismét készítettem ékszert. Igaz, ez most csak egy egyszerű kis fülbevaló, apró, kék színű rózsákkal. Nekem nagyon tetszik, kár, hogy én nem hordhatok fülbevalót, mert semmit sem bír el a fülem. :-) De remélem, hamarosan lesz majd gazdája.

5 megjegyzés:

  1. Ó, a feliratot is kihímezted!:))) Nagyon kíváncsi vagyok a befejezésre is!:)))

    Milyen szép dolgokat kaptál, a füli is gyönyörű. Mégis rá kellene szoknom az ékszerhordásra:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért ne hímeztem volna, az is a mintához tartozik, nem? :-)
      Köszönöm. Igen, rászokhatnál. Majd segítek. :-)

      Törlés
  2. Nagyon szép dolgokat kaptál, örülök, hogy megérkezhetett hozzád, a kész mintát itt is megdicsérem, nagyon tuti és édes a fülid is én épp most szereztem be a kik-ből 4 darab karácsonyi témájú fülbevalót, alig várom, hogy hordhassam őket :D

    VálaszTörlés
  3. Örülök,hogy tetszettek az ajándékok. Sajnálom, hogy kicsit késve kaptad meg. Használd őket egészséggel.
    Üdv. Veronika

    VálaszTörlés