Translate

2011. január 9.

A legújabb családtag/The newest member of my family



Ő itt Müzli. Anyósomék szomszédjától hoztuk el. Folyton kinn kóborolt az utcán, nekünk pedig megtetszett és megkérdeztük, hogy eladják -e. Végül ingyen megkaptuk. Remélem, tőlünk nem fog elszökni, bár egy óra játék után már jól érezte magát. Annyira, hogy a tulipánfánkat, amit ősszel ültettünk és betakartuk télire kukoricacsuhéval, hogy ne fagyjon el, már el is intézte. De nem baj, a lényeg, hogy jól érezze magát. Bence is örült az új jövevénynek.
She is "Müzli" (Muesli). We get her from my mother-in-law's neighbours. She always wandered about on the street. I hope so she will not escape from us. We played with her through an hour. She feels well at us, I think. Bence (my little son) is glad about the newcomer.

Update: sajnos Müzli hazaszökött az előző gazdáihoz. :-(( Pedig nálunk nagyon jó dolga lett volna. De nem erőltetjük, hogy nálunk legyen, mert hétközben nem vagyunk itthon, nem sok értelme lenne minden este őt keresni. Sajnálom, hogy így alakult. De inkább hozunk majd kis kölyköt, aki nálunk nő fel és bennünket fog megszokni.

10 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon helyes az új családtag :)! Biztos boldogabb lesz nálatok, mint az előző helyén volt :)!

    VálaszTörlés
  2. Hát Adri én nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem véletlenül adták ingyen:)
    Nálam csak egy hétig volt megőrzésre a húgom beagle-je /ha jól látom Müzli is az/, na akkor fogadtam meg, hogy soha az életben nem lesz semmiféle kutyánk:)
    Amit az művelt, minden képzeletet felül múlt! Pedig iskolázott volt a lelkem.

    Mondjuk lehet, hogy csak én nem voltam megfelelő falkavezér:)))

    VálaszTörlés
  3. Igen, én is tudom, hogy a beagle-k milyenek, bár nem tudom, hogy ő teljesen fajtatiszta -e. De nem azért adták ingyen, amire te gondolsz, más oka van, amiről itt nem szeretnék írni.
    Egyébként a mi udvarunkon olyan sok mindent nem tud tönkretenni, parkosítva van, a tulipánfán kívül csak néhány fenyőfánk van és egy selyemakácunk. :-)

    VálaszTörlés
  4. Köszi Réka, én is bízom benne. Bencével már jól megértik egymást, a gyerek körbemotorozta az udvart az elektromos motorjával, Müzli meg ment utána. :-)

    VálaszTörlés
  5. Szia Adri!
    Nagyon helyes kutyátok van és én mint beagle tulajdonos azt mondom, hogy sok örömötök lesz benne, csak érteni kell a nyelvükön. Már nyolc éve családtag nálunk a mi beagle kutyánk Döme, és azt mondom soha nem lesz más fajta kutyám. Egyszerűen imádjuk, lakásba is bejáró és soha semmit tönkre nem tett és a kertben sem tett még helyrehozhatatlan kárt.

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom! De a kölyök kuty lehet jobb megoldás lesz. Bence nem szomorú?

    VálaszTörlés
  7. Szerencsére nem, annyira még nem volt idejük összenőni. Én jobban sajnáltam, mint ő.

    VálaszTörlés
  8. Helyes pofija van a kutyinak...
    Én is sajnálom, hogy elszökött, de Bence biztos nagyon örül majd egy pajkos kis kölyökkutyának is...

    VálaszTörlés
  9. Csak most olvastam, nagyon sajnálom:(

    VálaszTörlés
  10. Nagyon helyes kutya Müzli! Sok örömet kívánok az együtt töltött időhöz!

    VálaszTörlés