Translate

2011. január 14.

Ajéndékok/GiftsMegkaptam az ajándékaim Erától, az ajándékláncos játékban. Már a boríték is nagyon tetszett, Era rajzolt nekem rá egy gyönyörű virágcsokrot. A kolléganőm le is fénymásolta, azt mondta, hogy tökéletes minta gépi hímzéshez. :-) Amit a boríték rejtett, még szebb volt: két nyakbavalót kaptam, amiknek az a különlegessége, hogy a medálok PET-palackból készültek. (Milyen remek ötlet az újrahasznosításukra). Ezen kívül egy kis dobozkát rejtett még a csomag, amelyet tojáshéj-mozaik díszít. Hát nem semmi türelme van Erának, ez még az xszemestől is aprólékosabb munka.
Köszönöm szépen, nagyon tetszik mind! Íme, a képek:
I received my gifts from Era in the giftchain. I loved the envelope already, because she drew a beautiful bouquet onto it. There are two necklaces in the pack. Medals were made of plastic bottles, what a great idea onto the recycling! Also there is a box in the pack. It is decorated with tiny egshells. I love all of them! Thank you, Era! Photos are here:

3 megjegyzés:

 1. Szia!
  Nagyon örülök, hogy tetszenek :))A boríték mintáról annyit, hogy az édesanyámnak az emlék könyvéből rajzoltam :) Ha jól emlékszem akkor 1964-ben rajzolták az emlékkönyvbe. A dobozka pedig személy szerint neked készült remélem tudod majd használni :)) az ékszerekkel együtt. :)))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jók! Milyen egyedi ajándékokat kaptál!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen! Akkor a borítékot még inkább meg fogom őrizni. :-) Lesz mit tennem a dobozba is.

  VálaszTörlés