Translate

2010. december 9.

XXX

Bizony, a mai naptól én is a 30-asok táborát erősítem, avagy gyengítem, nézőpont kérdése. :-)
Gondolkodtam ma azon, hogy mit is kellene éreznem. Sok nő talán kétségbeesik, amikor rájön, hogy vége a húszas éveinek, és azok a számok, amik a születésnapjait jelölik, már 3-assal kezdődnek. Talán ha egyedülálló lennék - divatos mai szóval szingli - lehet, hogy én is megijednék. De van egy szép házam, férjem, egy csodálatos kisfiam, munkám, barátaim és nem utolsó sorban Ti is, akiket a blogok világából ismerek és kedvelek. Kell -e ennél több ahhoz, hogy boldognak, elégedettnek érezzem magam? Szerintem nem. Maximum annyi, hogy egészséges legyek én is és a szeretteim is. No meg egy kicsivel több szabadidő sem ártana, amit a hobbimnak szentelhetek. :-)Így hát én nem kesergek azon, hogy 30 éves lettem, inkább pozitívan tekintek előre a jövőbe és kíváncsian várom, mit hoznak nekem a harmincas éveim. A hóesés már megérkezett, mintegy szülinapi ajándékként, így már rosszul nem kezdődnek! :-)

12 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot és üdv a vidám harmincasok között! :-)

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot kívánok!

    VálaszTörlés
  3. akkor hát Isten éltessen sokáig, legyen még soksok x boldogságban és békességben!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon-nagyon boldog szülinapot neked! :))

    VálaszTörlés
  5. Isten Éltessen a harmincasok között (ahonnan én márciusban kilépek :-(((

    VálaszTörlés
  6. Boldog szülinapot! Én már elég régen 30-as vagyok, és már nem is sokáig, de azt tudom mondani, hogy NAGYON-NAGYON jó harmincasnak lenni!!!! Ezt kívánom neked is!

    VálaszTörlés
  7. Boldog szülinapot utólag is!!! Ha a jó szemüveget hordjuk, nyílvánvalóvá válik minden korban, évben, életszakaszban az, ami szép, amiért és ahogy érdemes... A legjobbakat kívánom számodra!

    VálaszTörlés
  8. Isten éltessen sokáig Szülinapod alkalmából. Jó meglátás amit írtál. Szerintem mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát! Én néha 18-nak, néha pedig 100-nak érzem magam :D

    VálaszTörlés
  9. Ennyire megkesve ugyan, a 8 napba nem fer vele, de a 80-ba igen:-)))
    Sok boldog szulinapot!

    VálaszTörlés