Translate

2010. szeptember 15.

Mit csináljak?

A névnapi játékom nyertese még nem jelentkezett, pedig a blogján is hagytam üzenetet. Nem tudom, hogy mit tegyek. Szívem szerint újra sorsolnék, de azt hiszem, várok még néhány napot, hátha nyaralni van, elromlott a számítógépe, vagy csak egyszerűen nem jut netközelbe. Egy hetet várok még rá, ha nem jelentkezik, akkor új nyertese lesz a játéknak. Ugyanis a másik szettel - amelyiket nem választja a nyertes - is célom van, egy-két aprósággal kiegészítem, mert annak is megvan már a gazdája.
Veronika, ha erre jársz, légyszíves írj egy e-mailt az előző bejegyzésemben megadott címre!

5 megjegyzés:

  1. Jogos a dilemmád. Láttam már máshol is, hogy nyert valaki, aztán rá sem nézett az oldalra többet, érthető, ha az ember begurul. De lehet, hogy tényleg hátráltatja valami a lányzót.

    VálaszTörlés
  2. Nem gurultam be egyáltalán, nem erről van szó, csak jó lenne "megszabadulni" végre az ajándéktól. Persze azon én is elgondolkodtam már, hogy ha valaki jelentkezik egy játékra, még ha nem is lesz rendszeres olvasója az adott blognak, legalább akkor nézne rá, amikor a sorsolás megtörtént.
    Nade remélem, hamarosan nem kell dilemmáznom. :-)

    VálaszTörlés
  3. Elnézést a késői jelentkezésért, beteg lettem, be se kapcsoltam a gépet napokig... A türelmedet köszönöm a címemet mailben megírtam. A második csomagot választom. Ne haragudj a kellemetlenségért, tényleg restellem :-(

    VálaszTörlés
  4. Semmi baj, sejtettem, hogy valami hátráltatott. Remélem, már meggyógyultál és azért egy kis örömöt sikerült okoznom azzal, hogy téged húztalak ki.

    VálaszTörlés
  5. Nem kis, hanem óriási örömöt okoztál,és bár még nem gyógyultam meg, a kedélyállapotom napok óta most a legjobb hála neked :-)))) Mégegyszer köszi a pici fiadnak is az ügyes kis kezéért. Én is hirdetek játékot októberben és én is a fiamra bízom majd a sorsolást :-))

    VálaszTörlés