Translate

2010. szeptember 19.

Díj és SAL/Award and SAL


A héten kaptam ezt a díjat Cinellától, köszönöm szépen.
Tovább kellene adnom 5 embernek, de úgy láttam, hogy már szinte mindenhol járt, úgyhogy én ettől most eltekintenék, küldöm mindenkinek, akit olvasok.
Jelentkeztem életem első SAL-hímzésére is, méghozzá Mankánál. Már alig várom, hogy elkezdjük, Manka mintáit ismerve gyönyörű lesz ez is. Akinek van kedve csatlakozni, szeptember 22-ig megteheti.
I got this award from Cinella, thank you. I have to send it to five persons, but I think that everybody got this award already, so I send it to everybody who I read.
I joined to my first SAL on Manka's blog. I'm waiting for starting it hardly. This will be beautiful knowing Manka's patterns. If you would like to join you may do it until 22th September.

2 megjegyzés:

  1. szia!

    Gratulálok a díjhoz!!
    Én szivesen benne vagyok közös hímzésekben, de nem tudom pontosan mi is az a SAL? .-( Elmondanád?

    VálaszTörlés
  2. Köszi.
    Nekem is ez lesz az első, de Manka blogján le van írva. A lényeg annyi, hogy ha jelentkezel, akkor majd kapsz mindig e-mailben egy mintarészletet, amit kihímzel magadnak, majd lefotózod és elküldöd neki. Ő felrakja a blogjába és ott majd meg lehet nézni, hogy kinek milyen lett. Ennyi az egész, mindenki kihímezi magának és megmutogatjuk. Ez egyébként nem xszemes lesz, másféle öltések vannak benne, de nagyon szép lesz majd.

    VálaszTörlés