Translate

2010. július 22.

PIF-ajándékom Rozanditól/My PIF gift from Rozandi






Ezeket a csodás levendulás ajándékokat kaptam ma Rozanditól. Köszönöm szépen, nagyon tetszenek!!! A "buzogányt" már fel is akasztottam a kamrába. Tényleg, vajon ételmoly ellen is jó? Mert sajnos azok előfordulnak nálunk és nem igazán tudom, hogy mit tegyek ellenük.
A dobozkában lapult még a levendula mellett egy mobildísz és multicolor fonalak is. Ezen kívül Andi küldött még egy dvd-t is, aminek Csodabogarak a címe és egyébként Bence imádja ezt a sorozatot. A bogarak életét mutatja be játékos formában, nagyon aranyos. Még egyszer köszönöm Andi!
Itt hívnám fel a figyelmet, hogy a második PIF-játékomra még két hely kiadó! Aki szeretne tőlem egy éven belül ajándékot kapni, jelentkezzen! A jelentkezés és a játékszabályok itt.

I got these wonderful lavender gifts today from Rozandi. Thank you, I like them very much. There are some multicolor threads and a mobile phone decoration in the box. And I also got a dvd. The film presents the life of the beetles in a playful form and my son likes this series very much. Thank you, Andi!

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy örömet szerezhettem ezzel a kis csomaggal. Használd egészséggel!

    VálaszTörlés