Translate

2010. január 30.

Új szerelem

Délelőtt bóklásztam a neten kicsit, hogy nézzek valami jó álarc-jelmez ötletet Bencének, hiszen hamarosan farsang lesz az oviban. Már nem tudom, hogyan "tévelyedtem el", de a végén azon vettem észre magam, hogy olyan oldalakat nézegetek, ahol különböző, dekorgumiból készült alkotások vannak. Ekkor ért villámcsapásként az érzés: ezt nekem találták ki!!! Mivel többnyire sablon alapján készülnek a képek, nem kell hozzá túlzottan nagy kézügyesség, ami pont azért jó, mivel az enyém egy óvodás szintjével vetekszik. :-) Mégis látványos eredményt lehet elérni vele, és nagyon széleskörű a felhasználhatósága.
Egy baj van ezzel a "villámcsapással": most is - mint általában - hó végén ért, ráadásul hétvége van, a boltok zárva. Így a gyakorlatban történő kipróbálással várnom kell szerdáig (milyen jó, hogy már 3-án fizetést kapok! :-))
Addig is lelkesen vadászom az ötleteket és a sablonokat a neten. Alig várom már, hogy kipróbálhassam, és kiderüljön, tartós szerelem lesz -e a dologból, vagy csak múló fellángolás. :-)
Szívesen vennék ötleteket, tanácsokat ezzel a technikával kapcsolatban a nálam jártasabbaktól.

2 megjegyzés:

  1. Szia Adri!
    Nagyon szivesen segitelek téged sablonokkal. Szerintem a karton és ablaktechnika fedi valamilyen szinten a dekorgumit....ezért javaslom neked...hogy NÉZZ SZÉT A Piacasa albumomban. ( A blogomon jobb oldalt találod a cimet) ...és ha valami megtetszik, akkor elküldöm neked!!! rengeteg ötlet van ott!!!!
    Irj a borító alá egy kommentet és egy emilkecimet!!!
    Csilla

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, gondoltam is, hogy majd szétnézek nálad, csak még nem jutottam el odáig, mert délután varázsló álarcot alkottam a kisfiamnak. :-)
    Egyébként néztem én is, hogy amit kartonból meg lehet csinálni, többnyire dekorgumiból is.
    Köszönöm még egyszer! :-)

    VálaszTörlés