Translate

2009. június 11.

Szegény embert még az ág is húzza

Mostanában ránk jár a rúd nagyon. Bence alig gyógyult ki egy középfül-gyulladásból, máris összeszedett egy újabb vírust. Szerdán újfent az ügyeleten kötöttünk ki, mert egész este hányt. Azt gondoltam, ha végre túl leszünk a ködös-nyálkás tavaszi hűvös időn, végre nem lesz semmi problémánk. Már annyi mindent kipróbáltam, hogy megerősítsem valahogy az immunrendszerét, de mind hatástalannak bizonyult. Az emberek azzal vígasztalnak, hogy a közösségben eltöltött első év sajnos ilyen, majd megerősödik a szervezete, de ez engem egyáltalán nem nyugtat meg. Mit tehetnék vajon még azért, hogy ne járjuk folyton az orvost?

5 megjegyzés:

  1. Jobbulást Bencének!
    Tudom, nem fog vígasztalni, de Bence ilyen, és sajnos vannak ilyen gyerekek, akik amíg meg nem erősödik az immunrendszere, addig állandóan beteg lesz. :(
    Gondolom adsz neki vitamint, sok gyümölcs.
    Nálunk például egyik gyerek sem volt beteges, és szinte alig hiányoztak oviból, sőt suliból sem. A nagyfiam persz most már produkál dolgokat, de az sem betegség miatt, hanem tipikus nagyfiús lógásért. ;)

    VálaszTörlés
  2. Én most hogy betegek voltak adtam a teájukba egy mokkáskanálnyi ezüstkolloidot. 2szer kaptak. másnap kutyabajuk nem volt. Én meg el sem kaptam, mert bennem volt még... :) (én szoktam hébe-.hóba ha eszembe jut bevenni egy-egy kanállal (cca heti 1-szer jut eszembe.) hogy ne jöjjön ki az allergiám, mert én a sima fűtől kezdve a mogyoróbokron át a parlagfűig mindenre allergiás vagyok. vagy legalábbis voltam, méghozzá nem is kicsit. nálunk ez bevállt. gyógyszer helyett.

    VálaszTörlés
  3. Judit, hallottam már erről az ezüstkolloidról, de nem is tudom, hogy hol kaphatnék. Párom is allergiás, lehet, hogy neki is használna. A gyerkőceidnek csak akkor adsz belőle, amikor betegek, vagy egyébként is?

    VálaszTörlés
  4. Remélem Bence jobban van már!
    Homeopátiás dokit men kerestél még fel? Nekem sok barátnőm a grapefruit mag olaj kapszulát adja a gyerekének immunerősítőnek, és mind azt mondja nagyon jó. Nekünk szerencsére eddig még nem kellett semmi.

    VálaszTörlés
  5. Adri: Ádi most kapott először egy picikét a teájába keverve, amikor beteg volt. 2szer kapott összesen. Alexnek adtam amikor volt az influenza frász, hogy ne kapja el. (nem is kapta), amúgy nem szoktam. de egy-egy teáskanállal simán adhatsz neki naponta.

    VálaszTörlés