Translate

2013. január 3.

Utolsók.

Tegnap megérkezett a szülinapos játékom utolsó ajándéka is Krisztitől. Csodás, finom illatú, házi készítésű szappankákat kaptam. Köszönöm szépen! :-) Fotót sajna nem tudok most prezentálni róluk, de a küllemük is nagyon tetszetős. :-)
A másik utolsó dolog, amiről írni akarok, az ez a bejegyzés. Az új év számomra is egy kis megújulást hozott, ami azt jelenti, hogy nem folytatom itt és ebben a formában a blogírást. Már egy ideje tervezem ezt a lépést, de csak most jutottam el a megvalósításig. Ez annyit tesz, hogy ide már nem fogok több bejegyzést írni, viszont létrehoztam egy új blogot, ami reményeim szerint jobban fogja tükrözni mindazt, ami én vagyok. Persze ez a blog is rólam szól(t), de amióta megismerkedtem a blogvilággal, nagyon sok változás történt az életemben. Nemcsak a családomat, hanem a hobbimat illetően is. A blogolás során megismertem olyan új tervezőket, stílusokat, irányzatokat, alapanyagokat, stb., amelyeket eddig korábban nem ismertem. Egész más most az ízlésem, mint amikor az első bejegyzésem írtam ide. :-) Ami nem baj, hiszen természetes dolog, hogy időről időre változunk, formálódunk. Most azonban mégis úgy éreztem, hogy eljött az ideje a megújulásnak, ami nem ennek a blognak az átalakítását jelenti, hanem teljes újrakezdést. Ezért hoztam létre az új blogom, amelyet itt találtok. Ezentúl ott folytatom majd az írást és munkáim, életem bemutatását. Angolul is, mert szeretném felfrissíteni kissé feledésbe merült nyelvtudásom és külföldi blogbarátokra is szert tenni, amennyiben lehetséges. :-)
Köszönöm mindenkinek, aki valaha is olvasott, kommentet hagyott nálam, velem örült a jó és szép dolgoknak, biztatott, támogatott, ha épp arra volt szükség! Nagyon örülök, hogy ilyen sok kedves blogtársat ismertem meg az évek során. Aki úgy gondolja, hogy továbbra is szeretne velem tartani, nagyon szívesen látom az új helyen. Ahogyan azokat is, akik csak néha bekukkantanak. :-) Remélem, sok ismerős és új arcot köszönthetek majd.
Hát akkor: viszlát itt és üdvözöllek: ott! Hamarosan. :-)

2 megjegyzés: