Translate

2012. december 23.

Még ajándékok

A héten két ajándékot is kaptam. Az egyik még a szülinapos játékban Ritától érkezett. Sok-sok baglyos cukiság, édesek nagyon! Mágneses jegyzettartó, kulcstartó, egy darab baglyos anyag, mobiltartó és egy kis csizma alakú fenyődísz és aranyos képeslap. Köszönöm! :-)
 

A másik csomagot a téli ajándéklánc keretében kaptam Zorától. Kicsit várnom kellett rá, de megérte, sőt! :-)  Nézzétek, mennyi csodás ajándék! Angi tudja, hogy szeretem a Tralala-mintákat, ezért küldött nekem egy mintaívet a hozzá való TGA-fonalakkal. Egy Eiffel-torony alakú kézimunkaollót, sok-sok motringot a meseszép, saját festésű fonalaiból, gyönyörű, hímzett hornbook-ot és egy aranyos kis kerámia mikit. Karácsonyi ajándéknak sem kívánhatnék szebbet, jobbat. Köszönöm Angi, nagy örömet okoztál velük! :-)





4 megjegyzés:

  1. Nagyon szívesen, szerettem volna sokkal több kézzel készített dolgot küldeni, de egyszerűen idő tényezőt nem tudtam hozzá keríteni, de jövőre talán :)Édesek a bagolykáid is! Sok-sok puszi!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű dolgokat kaptál! :)
    Kívánok Nektek szeretettel boldog, békés, örömteli Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  3. Kellemes, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

    Szeretettel:

    „Batorba” Csilla

    „Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek... Ez a karácsony csodája.” Csitáry-Hock Tamás

    VálaszTörlés