Translate

2012. szeptember 8.

Teszteltem.

Az úgy volt, hogy pár héttel ezelőtt vettem néhány dobozkát a hobbiboltban. Ez is köztük volt. Nem tudtam még, hogy mikor és milyen hímzés fog rá kerülni. Aztán amikor megláttam Eszter legutóbbi free mintáját (köszönet érte), egyből tudtam, hogy tökéletesen rá fog illeni a doboz tetejére, ha a kedvenc festett vásznamra elkészítem. Nem az általa megadott színeket használtam, mert a régies hatás helyett szerettem volna kimondottan színes végeredményt - ha már ősz van, amiben az egyetlen dolog, amit szeretek, az az ezernyi színes falevél. Ezért Barbaral által festett fonalak közül választottam. S hogy mit teszteltem? Elsőként a fonalakat, amelyeket Barbaral ezúttal nem természetes anyagokkal festett. Teljesen meg vagyok elégedve velük, gyönyörűek, élénkek, szinte vibrálnak. :-) Másodsorban pedig a dekortapaszt. Vettem néhány gurigával kipróbálás céljából, textiltapaszt is. Ennek a doboznak a belsejét kottamintás tapasszal vontam be. Tetszik a végeredmény. Könnyű vele dolgozni és az a legjobb az egészben, hogy ha mégsem tetszene, vagy elrontok valamit, könnyen le lehet húzni és ugyanolyan könnyen vissza is tapad. Érdemes kipróbálni. Mellesleg nem is én lennék, ha tökéletes lenne a végeredmény. A hímzéssel sikerült kicsit ferdén bevonni a kartont, köszönhetően annak, hogy Zsombi épp ébredezett, és be szerettem volna fejezni, mielőtt hangos méltatlankodással jelzi, hogy már nem szeretne a kiságyában tovább időzni. :-)

13 megjegyzés:

  1. Tényleg jó élénkek:). Szép lett és köszönöm, hogy megmutattad!:)
    A belseje pedig ultraszuper, ez a tapasz nagyon jó. Az Universal-os kreatív boltban szoktál vásárolni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen és köszönöm. :-) Néha ott is vásárolok, de leginkább a Csaba Center oldalával szemben, a Gyóni Géza utcán lévő kis hobbiboltban. A halas vendéglő mögött van.

      Törlés
  2. Itt is nagyon szépséges, tetszik a minta a fonalakkal együtt, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kombóban ilyen szuperül mutathat. A dekortapaszon meg csak tátom a szám, először azt hittem, hogy dekupázspapír. Tudsz te valamit, na :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :-) A tapasszal sokkal egyszerűbb, mivel öntapadós. Csak az illeszkedésre kell ügyelni, mert keskeny csíkokból áll. Na meg arra, hogy pont olyan széles legyen a bevonandó felület, hogy fedje a tapasz. Itt egy kicsit szélesebb volt, ezért ragasztottam körbe aranyzsinórt is, hogy elfedje a kilógó részt. :-)

      Törlés
  3. Szuper a minta,a fonalak,a kivitelezés is,gratulálok!
    Ez a dekortapasz érdekes lehet.......olyasmi mint az öntapadós tapéta?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. A minta és a fonalak nem az én érdemem, a kivitelezés pedig hagy némi kívánnivalót maga után. :-) Én a Praktika magazinban olvastam először a dekortapaszról. Hasonló igen az öntapadós tapétához. Különböző szélességben kapható és van textiltapasz is, amelynek textiles a felülete. Ha érdekel, itt megtalálod: www.dekortapasz.hu, én is innen vásároltam.

      Törlés
  4. Nekem is nagyon tetszik, és örülök, hogy olvashattam Nálad a dekortapaszról. Mert hogy jó ideje szeretnék dobozt bevonni én is, de mit össze nyögdécseltem a mikénten. Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Én most egyszerűbb megoldást kerestem, mint a textiles-kartonos bevonás, ezért döntöttem a dekortapasz mellett. :-)

      Törlés
  5. Köszi Adri, majd szétnézek ott is:).

    VálaszTörlés
  6. Adorable box - you've done a great work!

    Hugs,
    Tatyana

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ez a dobozkád kivül-belül !

    VálaszTörlés