Translate

2012. május 18.

Pici és nagy

Pici Zsomborkám ma 3 hónapos lett. Továbbra is nő, mint a gomba. Kedden megyünk tanácsadásra, kíváncsi vagyok, hány kilót fog mutatni a mérleg alatta és milyen hosszú lesz. :-) Per pillanat azokat a kis rugikat és body-kat kell ráadnom, amiket Bence 6-8 hónaposan hordott. :-) Védőoltást is fog kapni, remélem, most jobban viseli majd, mint legutóbb.
És az én nagyfiamnak, Bencének tegnap este kiesett az első foga. Már néhány hete mozgott neki. Amikor ez kiderült, érdekes módon meglepődtem. Nem tudom, miért gondoltam arra, hogy majd úgy egy év múlva fog ez megtörténni. Talán azért, mert még csak jövőre megy iskolába, júliusban lesz 6 éves. De hát ez ugyebár nem iskolához kötött dolog. Tegnap este boldogan tette a párnája alá, hogy a Fogtündér elvigye és hozzon neki helyette valamit. Mert azért akármilyen nagyfiú is, a Fogtündér számára létezik. :-)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak a fiaid! Zsombika a tündér kis pofijával ahogy fogja a cumit és Bence milyen büszkén mutatja hogy kiesett a foga. Addig boldog a kis lelke még hisz a Fogtündér mesében!

    VálaszTörlés