Translate

2012. május 12.

300.

Ismét csak nem a filmről lesz szó. Ahogy az előző bejegyzésemben írtam, elértem a 300. bejegyzést, aminek alkalmából játékot hirdetek. A nyeremény ez a kis illatosított szívecske lesz, némi apróság társaságában. Judittól vettem ezt a gyönyörű kockás Zweigart vásznat, a minta pedig a hozzá tartozó füzetből való. Nagyon szép dolgok vannak benne, biztos, hogy kihímzek még belőle párat. Sőt, csodaszép pöttyös vásznai is vannak Juditnak, abból is vettem és ahhoz is tartozik egy füzet, amiben szintén jó kis minták vannak.
Na szóval, ahhoz, hogy esélyetek legyen nyerni, nem kell mást tenni, csak holnap estig hagyni itt egy megjegyzést, ha szeretnétek játszani. Nem kell hirdetni sehol sem a játékot. A nyertes rendhagyó módon kerül kiválasztásra: már tudom, hogy hányadik kommentelő fog nyerni, de nem árulom el előre ezt a számot, hogy izgalmasabb legyen a dolog. Annyit mondok csak, hogy 1 és 99 között van. :-) Sok sikert mindenkinek!


11 megjegyzés:

  1. Remelem az elsore gondoltal :D

    VálaszTörlés
  2. Én máris jelentkezem, nagyon tetszik ez a szívecske. Több megjegyzést is hagyhatok? :)) És nem mellesleg gratulálok a 300-dikhoz.

    VálaszTörlés
  3. Juj,de rafinált vagy:))
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Juj,de rafinált vagy:))
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  5. Zora, hagyhatsz, de csak az első számít. :-) Mint ahogy az én megjegyzésem sem számít majd bele.:-)

    VálaszTörlés
  6. Akkor lehetséges, hogy az 5. leszek...az nagyszerű lenne, az a szerencse számom. ^^

    VálaszTörlés
  7. Mindig valami szépséggel lepsz meg bennünket.természetesen én is jövök játszani. Gratulálok a 300.-hoz

    VálaszTörlés
  8. Tetszik az ötlet, de mi lesz, ha nem lesz annyi megjegyzés, amilyen számra gondoltál? Végre olyan játék, amit nem kell hirdetni. Köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a lehetőséget, és gratulálok. Marik

    VálaszTörlés
  10. Noémi, biztosan lesz nyertes, nem kell nagy számra gondolni. :-) 50 alatt van, ennyit még megsúgok. :-) De ha mégsem kapnék annyi kommentet, akkor marad a hagyományos sorsolásos módszer.

    VálaszTörlés