Translate

2012. március 31.

Ékszergyártásba kezdtem







Továbbra is nagyon tetszik az üveglencsés technika, egyrészt, mert nagyon gyorsan lehet ékszereket készíteni így, másrészt pedig kis kreativitással rengeteg egyedi ékszer születhet, a lehetőségek tárháza végtelen így. Egyébként sincs most még időm a hímzésre, de a kreatív tevékenység nagyon hiányzik az egész napos szopizás-pelenkázás-alvás-játék mellett. Szerencsém van, mert Zsombi éjjel már csak egyszer ébred, így nem vagyok túl fáradt. Délután pedig van egy hosszabb alvási ideje, úgy 2-3 óra, ekkor van időm kicsit alkotni. Az utóbbi néhány nap terméseit mutatom. Anyukám hazaviszi őket, ha lesz elég érdeklődő, akkor fogok még csinálni. Készült még egy nyaklánc és gyűrű, amit a húgomnak adtam, csak elfelejtettem fotózni. Majd megkérem őt, hogy fényképezze le és legközelebb mutatom azt is. Nekem a baglyos gyűrűk és a kékfestő mintás szett a kedvenceim. Nektek tetszik valamelyik?


6 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek! Megkérdezhetem hol szerzed be hozzá az alapokat és mivel ragasztod be a lencséket?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek ! Nekem is a kékfestő mintás és a sárga virágos tetszik a legjobban.További jó alkotást kívánok, ha a kicsi is úgy gondolja!:-))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Az alapokat és üveglencsét a www.alkotokboltja.hu oldalról vettem és ékszerragasztót használtam.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a baglyos tetszik, azok a nagy szemek!Nagyon jól sikerültek, ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  5. Szia Adri! Szeretnélek megajándékozni a Liebster awarddal. A blogomon - http://worldaccordingtoagi.blogspot.com - található a leírás a díjról, és egy link a te blogodra. Nagyon tetszik a munkád. Szeretettel Ági

    VálaszTörlés
  6. Érdekes ötlet, én még nem láttam ilyet!

    VálaszTörlés