Translate

2012. február 12.

Nooormális? :-)

Csatlakoztam a DFEA virágos SAL-hoz (és a Canadahunon futó SAL-hoz) - így kb. 2 héttel szülés előtt - mert nagyon tetszenek ezek a minták. Szerintetek normális vagyok? :-) Bár végülis mivel SAL-ról van szó, nincs határidő a befejezésre. És nem tudtam ellenállni, így valószínűleg tovább gyarapítom az UFO-im számát. Egyelőre nagy a lelkesedésem, kb. egy óra hímzés után született ez a két folt:
A kész mű pedig ez lesz, majd... egyszer...:

5 megjegyzés:

  1. Normális:-)))) És gyönyörű lesz, ha elkészülsz vele.

    VálaszTörlés
  2. és ha nem? ;-)Ez a szép ebben a hobbiban. Ne törődj semmivel, Te biztosan be fogod fejezni! Egyébként meg tényleg gyönyörűűűűűűű! :-)

    VálaszTörlés
  3. Köszi, bár én is ilyen biztos lennék benne. Bár egyelőre tényleg nagy a lelkesedés, legszívesebben hímeznék még egy-két órát, de aludnom is kell valamikor. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen normális vagy. Szerintem, de én gyanús vagyok magamnak épelméjűség terén:-))).
      Gyönyörű ez a kép, én is nézegettem és nagy örömömre sikerült ellenállnom a csábításnak.

      Biztosan be is fogod fejezni, ha nem előbb hát később.

      Régebben láttam egy blogon, hogy anyuka úgy hímzett, hogy fekvő helyzetben volt, a válla és a feje egy párnával feltámasztva, mellkasán a kisbaba hason. Állítólag órákig el voltak így... Biztosan gyerekfüggő is a dolog /az enyémek alkalmatlanok voltak erre/, de egy próbát megér:)))).

      Törlés
    2. Előbb-utóbb biztos be fogom, ha máskor nem, hát nyugdíjas éveimben. :-)
      Hát biztos nem tudnék én sem így hímezni, pláne, ha Zsombor is olyan örökmozgó lesz, mint Bence volt. Viszont ha szerencsém lesz, és 2-3 hónaposan már ő is átalussza az éjszakát, akkor esténként majd biztosan lesz 1-1 órácskám hímezni, feltéve, ha nem fáraszt le nagyon napközben. :-)

      Törlés