Translate

2012. január 18.

Kis kényeztetés


Tegnap találtam a fagyasztóban egy adag epret, amit még nagybátyáméktól kaptunk, de teljesen elfeledkeztem róla. Gondoltam, hogy ma meglepem a fiúkat, mire hazaérnek. Ma ugyanis nem én megyek Bencéért az oviba, hanem apósom és ott lesz náluk addig, amíg a férjem nem végez a munkahelyén. Tőlük pedig ő fogja majd elhozni. Szóval ez lesz a meglepi, mire hazaérnek. Semmi extra, csak egy egyszerű piskótatészta tejszínhabbal és eperrel a tetején. Már nem volt hangulatom a kiolvadt epret lecsepegtetni, de szerintem így sem néz ki rosszul. Az ízét biztosan nem fogja elrontani. :-)

5 megjegyzés:

  1. Ó,a látványa is plusz 2 kiló:))

    Nálatok már tavaszodik,vagy ezzel csalogatod? De jó ez a háttér:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi!
    Én gyűlölöm a telet, nálam csak addig tart, amíg vége az ünnepeknek, azután már jöhetne a tavasz. :-) Ezért is cseréltem le a hátteret, hátha hamarabb jön. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyami, klasszul néz ki:).
      Tényleg tavaszias a hangulat Nálad:))). De hozzátok úgyis hamarabb jön az idén a gólya:).
      Remélem jól vagytok, szépen növöget a picur!
      Ja és már régen kérdezni akartam, mi újság Müzlivel?

      Törlés
  3. Nagyon jól néz ki guszta! De gondolom nem sokáig gyönyörködtek a fiúk a tortádban biztosan finom volt!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! Még egy kicsi van belőle. :-)
    Pocaklakó köszöni szépen jól érzi magát, nagyon mozgékony még most is, hogy már egyre kevesebb helye van. :-)
    Müzlivel az a helyzet, hogy elajándékoztuk még tavasszal egy tanyára, mert sajnos nem volt elég időnk vele foglalkozni, szinte egész nap alig voltunk otthon. Emiatt unatkozott és mindent szétrágott, amitől meg idegbajt kaptunk (én a rattan ülőgarnitúra szétrágásától, a férjem meg a málnabokrok kikaparásától). Ezért úgy döntöttünk, hogy inkább elvisszük egy olyan helyre, ahol sokkal jobban érzi majd magát. A tanyán rajta kívül vannak még kutyák, macskák és lovak is, van sok helye szaladgálni és a tulaj gyerkőcei is sokat játszanak vele. Bence szerencsére jól viselte, hogy nincs már velünk, még nem kötődött nagyon hozzá. Azért nyomon követjük a sorsát és szerencsére jól érzi magát a másik helyen.

    VálaszTörlés