Translate

2011. április 13.

Nyulak és bannerek/Bunnies and bellpulls



Tegnap készítettem még néhány nyuszit:
I made more bunnies yesterday:


Ma pedig befejeztem két bannert. Mindkettő Tralala-minta és meg lehet nyerni őket, ha április 15-ig jelentkezel a másik blogom játékára, itt. Nagy sikerélmény nekem ez a két banner, mivel ha emlékeztek rá, néhány hete panaszkodtam, hogy még egyenesen sem tudok varrni. Örömmel jelentem, azóta fejlődtem, így ezzel már nincs problémám. Persze még messze vagyok attól, hogy bármit, bármikor megvarrjak, de gondolom, más is így kezdte. :-) Szóval büszke vagyok magamra, még akkor is, ha nem lett egyik sem teljesen tökéletes. Remélem, azért a nyerteseknek majd tetszeni fognak.
And I finished these two bellpulls today. (Designs by Tralala.) I'm very proud of having been able to saw them, because I can't sew with a sewing machine very vell yet.

3 megjegyzés:

  1. Aranyosak a nyuszik, a bannerek nagyon jók lettek, nem is tudom melyik tetszik jobban :)). A bannerakasztók csuda helyesek :)))

    VálaszTörlés
  2. Gyógyulást kívánok neked! Nekem is tetszenek a nyuszik is és a bannerek is. Szerintem gyakorlat teszi a mestert, vagy a varrónőt és idővel biztos belejössz. :) Én is most adtam a fejem egy ilyen masina beszerzésére.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Igen, biztosan belejövök, csak kevés időm van gyakorolni. Úgyhogy ki is használom ezt a néhány napot még, amíg betegállományban vagyok.:-)

    VálaszTörlés