Translate

2011. január 20.

Új kutya, régi névvel/A new dog with old name

Korábban írtam Müzli kutyáról, akit befogadtunk, de fél nap után úgy döntött, mégis hazatér a régi gazdáihoz. Akkor elhatároztuk, hogy inkább egy kölyökkutyát hozunk. Tegnap este költözött hozzánk az új jövevény. Ahogy a bejegyzés címe is mutatja, maradtunk a Müzli névnél. Egyébként fajtáját tekintve tacskó (rövid- és drótszőrű keverék), a neme pedig fiú.
As I wrote in an earlier post, we had a dog called Muesli, who escaped to her original owners the same day. We decided that we bring a puppy rather. The newcomer moved in to us yesterday evening. As you can read the title of this post, his name is Muesli, too. He's a dachshund boy.


7 megjegyzés:

  1. Óóóó, ifjú Müzli nagyon édes! Azok a fülek:) és az tekintet!!!
    Remélem nagyon sokáig társatok lesz és sok örömet leltek egymásban.
    A kisfiadnak biztosan nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cuki! Sok boldogságot hozzá!
    Cinella

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de nagyon édes! Tisztán emlékszem, amikor mi Ody kutyánkat ilyen kicsiként hazahoztuk...:-))))Ő is drótszőrű és tacsi...csak zsemle a szine! Kívánok nektek erőt és jókedvet hozzá. Biztos sok örömetek lesz vele.:*)))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen! Csilla, apósom hozta el Müzli egyik testvérét, és őt is Ody-nak hívják. Bence nevezte el, mert imádja a Garfield-ot. :-)

    VálaszTörlés
  5. Nálunk a macskánk Garfield volt, (már meghalt) a tacsink ugye Ody...és a vizslánk aki sajnos váratlanul most 30-án halt meg ő volt FRAKK!! Nálunk is Barbara nevezte el az állatkákat...és nagy meserajongó volt még 6 éve.:-)))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon aranyos az új kutyusotok :).

    VálaszTörlés