Translate

2010. december 28.

Lizzie Kate SAL, díj és apróságok/ Lizzie Kate SAL, an award and little things

Csatlakoztam a Lizzie Kate SAL-hoz én is. A januári mintával már el is készültem. Sajnos anyagot nem a legjobban választottam, mert a hóemberem alig látszik, de nem baj, nekem így is tetszik. Még a gombokat kell rá felvarrnom.
I also joined to Lizzie Kate SAL. I already finished the first pattern, January. I selected a bad fabric, because the snowman doesn't show well unfortunately. But I like it so. I have to sew the buttons on it yet.




Néhány héttel ezelőtt kaptam ezt a díjat Lekitől, köszönöm szépen az elismerést. Én nem küldeném konkrét személyeknek tovább, hanem mindenkinek, akit olvasok és aki engem olvas.
I got this award before some weeks from Leki. Thank you very much. I send it to all of my followers and those bloggers who I read.



Kaptam néhány apróságot karácsonyra Latinkától és Rozanditól. Nagyon köszönöm, igazán örömet okoztak velük. Sajnos fotó nem készült róluk, majd pótolom.
I got some little thing for Christmas from Latinka and Rozandi. Thank you, I like them really! Unfortunately, I didn't take a photo of them, but I will make up for it then.

2 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon aranyos lett a januárod. Én még bele sem fogtam, de talán most lesz energiám elmenni anyagért és fonalakért. Olyan régen nem hímeztem, hogy most nagyon nehezen fogok bele megint. Azért is jelentkeztem a SAL-ra itt is és ch-n is (láttalak ám ott is), hogy talán könnyebben visszarázódom.
    Köszi a kedves üzenetet az esküvői képeknél :)! Puszi

    VálaszTörlés
  2. Köszi. Csak elkezdeni nehéz, utána majd le sem tudod tenni. :-) Igen, jelentkeztem ott is, de azt hiszem, mégsem fogok részt venni rajta. A mintát csak később láttam meg, és ez a R. Parolin-kép pont nem tetszik annyira. :-) B.Ú.É.K!

    VálaszTörlés