Translate

2010. szeptember 19.

50.

Ma meglett az 50. követőm. Már régebben eldöntöttem, hogy az 50. olvasómat megajándékozom egy apró meglepivel, de szándékosan nem írtam róla, mert azt szerettem volna, hogy azért olvassanak, mert arra érdemesnek találják a blogomat.
Szóval Kedves Hajnal Erika Miklóssi (bocs, de így írja ki a neved a blogger), légyszíves küldd el a neved és címed az a.nemetne@gmail.com címre, hogy elküldhessem az ajándékod.
Neked is és mindenki másnak, aki követi a blogot, szeretném megköszönni!

Today I have 50 followers and I decided that I give a little gift to my 50th follower. So dear Erika, please send me your address by an e-mail that I post your gift.
I would like to say thanks to everybody who follow my blog.

4 megjegyzés:

  1. Koszonom!!!! Ez annyira kellemes meglepetes, hogy el sem hiszem, hogy velem tortenik....:) Ritanak (ritavarrta.blogspot.com) koszonhetem, hogy ennyi jo otletekkel teli blogot latogathatok, nala talaltam meg a tiedet is (remelem nem baj, hogy tegezlek), es koszonom, hogy ajandekot kapok majd :) ilyen meg sose tortent velem, es el is tart majd egy ideig, mig feldolgozom... de hat addig is... fulig er a szam :D

    VálaszTörlés
  2. Én köszönöm, hogy olvasol! :-)

    VálaszTörlés
  3. Milyen érdekes! Nekem is most lett meg az 50. rendszeres olvasóm, és én is megajándékozom! :) De egyformán gondolkoztunk! :))

    VálaszTörlés
  4. Igen, tényleg egy rugóra járt az agyunk. :-))

    VálaszTörlés