Translate

2010. augusztus 14.

Felismeritek?/Do you recognize this?





Design: Magyar Népmesék/Hungarian Folktales by Laucica
Threads: DMC No 115.

Igen, akinek a Magyar Népmesék jutott eszébe a képről, jó úton jár. :-)
Múlt héten kaptam egy üzenetet, hogy előreláthatólag szeptember 4-én lesz a 15 éves általános iskolai osztálytalálkozónk a szülőfalumban, Bakonszegen. Egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy a volt osztályfőnökeinknek készítek valamit emlékbe az osztály nevében. Először könyvjelzőket akartam, de akkor a blogok nézegetése közben rábukkantam erre a mintára Lauránál. Egyből éreztem, hogy ez lesz az igazi! Nagyon szerettem és még most is a Magyar Népmesék című sorozatot és úgy gondolom, ez megfelelő ajándék lesz. A feliratot persze lecserélem, csak még ki kell találnom, hogy pontosan milyen szöveget is hímezzek rá.
Még egy képet fogok készíteni, mert egy házaspár osztályfőnökünk is volt, ezért úgy gondoltam, ők közösen kapnak majd ajándékot. Azt még ki kell találnom, hogy mi lesz. Jövő héten visszatérek az RR-ekhez, és a rá következő héten szándékozom elkészíteni a másik ajándékot, remélhetőleg azt is sikerül pár nap alatt kihímeznem, mint ezt.
Még egyszer köszönet Laurának a mintáért!

There was a series called Hungarian Folktales and when I was a child I like it very much. This pattern depicts it. On September we will celebrate that we finished the primary school for 15 years ago and I want to make a gift for our ex form master. I found this pattern at Laura and I fell in love with it promptly. I had to stitch only the inscription on it. I will make an embroidery for our another form master, but now I will finish the next RR.
Thank you for the pattern, Laura!

5 megjegyzés:

  1. Igazán szép lesz! Biztos örülni fognak neki! ;)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is nagyon jó az ötlet!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szep ez a minta, en is kinyomtattam mar, hogy megcsinalom :)
    Es milyen szep ajandek lesz belole!

    Nezz be hozzam, var rad egy kis meglepetes! :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Adri!
    Nagyon örülök és köszönöm, hogy Te is velem játszottál!
    Cherry

    VálaszTörlés