Translate

2010. július 25.

A gyöngymánia nem ért véget/Bead mania is not over




Ezt a fülbevalót tegnap készítettem, szerintem jól sikerült. A fotók már annál kevésbé. Nem tudom, a gyöngyös lányok hogyan tudják úgy lefotózni a műveiket, hogy az ékszer színeit is visszaadja a kép, ugyanakkor mégsem homályos - mert ha én közelről fotózok, akkor bizony az én képeim sajnos olyanok, ahogy az első fotó is bizonyítja. Ott még nem volt készen teljesen, de talán a színek jobban látszanak rajta.
A fülbevaló sötétzöld 11/0-s, lilás-kékes irizáló 8/0-s kásagyöngyből, valamint gyöngyházszínű teklagyöngyökből készült. A bogyó neve Spinning Top, a mintája pedig itt található, köszönet érte.
I made these earrings yesterday. I think they turned out well but the photo of them didn't.
Colors of them: dark green seed beads No. 11/0, purple-blue seed beads No. 8/0 and round (core) beads. They are called Spinning Top and the pattern of them is here. Thanks for it.


Update: sikerült megtalálnom a gépemen nemhogy a makró, hanem a szupermakró beállítást is, így végre tudtam normális fotót csinálni a fülbevalóról. (A legfelső fotó az) Már csak egy kis napfény hiányzott volna, mert a színei még mindig nem látszanak. De majd legközelebb. Köszönöm a segítséget!
I found supermakro on my camera so I took a better photo (the first one). Thanks for the informations.

4 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szép lett! És a színei is láthatók, igazán ízléses!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm. Tényleg szép élőben, csak azt sajnálom, hogy nem tudom Nektek megmutatni a valódi színeit.

    VálaszTörlés
  3. Szép kis bogyók, ügyes vagy :)
    Telefonnal vagy géppel fotózol? Fényképezőkön ( de sok mobilban is) be lehet állítani makro üzemmódot, akkor nem lesz homályos a közeli kép.

    VálaszTörlés
  4. Köszi. Géppel, közben kaptam már tanácsot erre a makrózásra, csak fogalmam sincs, hogy az enyém tud -e ilyet. Elő kellene keríteni a papírjait. :-)

    VálaszTörlés