Translate

2009. november 25.

Ajándék Mikulásra.


A munkahelyemen a csoportban, ahol dolgozom, az a szokás, hogy kihúzzuk egymás nevét november végén és valami kis apróságot adunk a húzottunknak Mikulásra. Persze végig titokban kell tartani, hogy ki kit húzott. Az idén egy nagyon kedves kolléganőmet húztam, ezért elhatároztam, hogy nem vásárolok, hanem készítek neki valamit. Az elhatározást tett követte és tegnap elkészültem az ajándékával, ezzel a kis madáretetős bannerral. Remélem, fog majd neki tetszeni, és így nem lesz majd nehéz kitalálnia, hogy kitől kapott ajándékot, merthogy úgy szoktuk elhelyezni őket, hogy az, aki kapja ne lássa, hanem próbálja meg kitalálni, hogy ki volt az ő "Mikulása".

Akinek ismerős a minta, nem véletlenül, a készletet ugyanis az xszemesboltból rendeltem, Judittól és Zsuzsától. Nagyon szerettem hímezni, gyors és egyszerű.




2 megjegyzés:

  1. Akartam írni, hogy hűűűű, de ismerős. :) Remélem a kolléganődnek is tetszeni fog. Igazán kedves tőled, hogy az ilyen melós húzásra ilyen komolyabb ajándékot adsz.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm. Igazán megérdemli és közvetlen kolléganőm, ugyanazon a területen van a csoporton belül, mint én. A kisebbik lánya Bencével egyidős. :-)

    VálaszTörlés