Translate

2009. szeptember 8.

Sorsoltam!

Elérkezett a névnapi játékom sorsolásának napja. Mielőtt elárulnám a győztes nevét, szeretném megköszönni a csodálatosan szép ajándékokat, a köszöntéseket és azt, hogy szántatok rám időt és elkészítettétek ezeket a gyönyörűségeket.
A sorsolásban Bence segített /két Youtube-os videó megnézése között megtisztelt vele :-)/, ő húzta ki a neveket apa baseball-sapkájából.
Aaaand the winner is: Judit! Gratulálok neki, ő nyerte a hímzőkészleteket, a kis ládikót a tartalmával együtt, valamint a csillogó fonalakat.
Viszont úgy döntöttem, hogy a többiek is fognak kapni tőlem valami kis apróságot, mert igazán megérdemli mindenki. Még nem tudom, hogy mit, de a héten kitalálom, és jövő héten elpostázom nekik is. Még egyszer köszönöm, hogy játszottatok velem!
Amivel még adós vagyok, az a Krisztől és picurkától kapott ajándékom fotója. Móni ajándékát csak holnap tudom fényképezni, mert előbb el kell hoznom a csomit a postáról.
De a Krisztől érkezett ajcsi képét megmutatom:

5 megjegyzés:

  1. wáááááá, én nyertem????? tényleg??? vagy másik judit??? mondjuk általában bírja a fejemet fortúna, de fődíjat... azt még sosem nyertem. hüpp-hüpp... :) Köszike. Bencének meg aztán pláne!!!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nyertesnek! :)

    VálaszTörlés
  3. Igen Judit, te nyertél, én is gratulálok. Jövő hét elején tudok csak postázni, ha nem baj.
    Móni, megkaptam a csomagot, nagyon-nagyon tetszik, és igazán nagy meglepetés volt, hogy a HE őszi játékában te voltál az angyalkám!
    A képeslappal pedig nosztalgiáztam kicsit, nagyon rég jártam már Ladányban. :-) /Jövő hétvégén 10 éves érettségi találkozóm lesz, de az Berettyóújfaluban lesz./

    VálaszTörlés
  4. Adri, de baj. :) :) Már úgy bontogatnám a csomit. :) De várok, várok,várok...

    VálaszTörlés