Translate

2009. július 12.

Szülinap!

Bence három éves lett! Igaz, még 5-én volt a szülinapja, de ma tartottuk, mivel akkor még Zánkán voltunk. Idén rendeltük neki a tortát. Az egyik kedvenc meséje Thomas, a gőzmozdony, ezért ilyen tortát csináltattam neki. Hatalmas lett, és finom. Bence nagyon örült neki. Mint ahogy az ajándékainak is, többek között egy kis játszóháznak, amit sógoroméktól - akik a keresztszülei - kapott. Mindjárt birtokba is vette. :-) Az ünnepi "menü" marhapöri volt, amit a férjem főzött bográcsban, és én tésztát készítettem hozzá. Jól sikerült minden, csak azt sajnálom, hogy az én szüleim és testvéreim nem lehettek itt, mivel apukám kamionos, és épp valahol Németországból tart hazafelé. Ritkán van itthon, sajnos nem lehet kiszámítani előre, hogy mikor tudnak eljönni. De a képeket elküldtem nekik is.

4 megjegyzés:

  1. Isten éltesse Bencét!!
    A torta nagyon klassz lett. (nálunk ádinak volt az egyévesen. :) mi is 10-en ettük 3 napig. :)
    a kis kuckó meg nagyon klassz lehet. Az ilyet imádják a lurkók. :) Kicsit el tudnak vonulni. :)
    A kajcsi is fini lehetett. Szerensére az időtök is jó volt. Szóval minden klappolt, apukádék meg majd utólag megölelik Bencét. :) :(

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük!
    Bence imádja a kis házikóját, este aludni is ott akart, de aztán sikerült meggyőzni, hogy jobb lesz neki apával és anyával. :-)
    Végülis a szüleim két hete voltak itt, így ők már akkor felköszöntötték.

    VálaszTörlés
  3. :) :)
    Akkor ha jól értemköztetek alszik?? Nálunk alex alszik apával. Szerencsére ádi egyedül durmol a kiságyában, s nem is akar velünk aludni.

    VálaszTörlés
  4. Csak most aludt köztünk, amíg beteg volt. Olyankor jobban szeretem, ha velünk alszik, mert ha van valami baj, egyből észreveszem. Egyébként a saját ágyában, de velünk egy szobában, most még.

    VálaszTörlés