Translate

2009. július 11.

Egy kis kikapcsolódás

Múlt hét végén Zánkán voltunk a férjemmel. A bank, ahol dolgozom, minden évben tart ott a dolgozóknak családi és sportnapot. Idén voltunk először, és nagyon jól éreztük magunkat. Az Ifjúsági Táborban voltunk elszállásolva, és a programok is a tábor területén, a Balaton partján voltak megtartva. Az ellátás és a rendezvények is jók voltak. Szombaton részt vettünk különböző szűrővizsgálatokon, ami azért is volt jó, mert ugyebár a rohanó hétköznapokon az ember nem nagyon szán időt ilyesmire. De így, hogy egy helyen volt minden, már egész más volt a helyzet. Szerencsére minden rendben van. Esténként jókat buliztunk. Bevallom őszintén, már nagyon ránk fért ez a kis kirándulás, mert a nászutunk óta nem voltunk sehol, annak pedig már öt éve. Bencét anyósoméknál hagytuk. Kicsit tartottunk tőle, hogy viseli majd, hogy napokig nem lát bennünket - ez volt az első alkalom, hogy nemcsak egy éjszakára hagytuk ott - de egyáltalán nem volt semmi gond, nem nagyon hiányolt bennünket. :-) Azért vasárnap este, mikor hazaértünk, nem mondta azt, hogy nem jön velünk haza, hanem ott marad még a mamával. Egyszóval minden szép és jó volt, kicsit pihentünk is. És elhatároztuk, hogy ha lesz rá lehetőség, jövőre is megyünk. Néhány fotó:

4 megjegyzés:

  1. Csak nem tejet ittál???? No áruld el,milyen koktél volt?

    VálaszTörlés
  2. Természetesen Pina Colada-t. :-))))

    VálaszTörlés
  3. Jó lehetett nagyon. Ezért is jó nagy cégnél dolgozni. Az ilyen nekünk kimarad.
    Azért Bence tuti hiányolt. Én minap továbbképzésen voltam, s reggel korán indultunk, alex ébredt először, s az apja hiába feküdt mellette, szaladt ki, hogy anya hol vagy, apa mondta neki, anya elment dolgozni. Mire alex: anya jöjjön haza, s te menjél dolgozni. :) Holott totál apás.
    Pár év múlva már Bencét is vihetitek. ) bizots jól fogja ő is érezni magát. :)
    A pina coladan én is néztem, hogy csak nem tejezel??? :)

    VálaszTörlés
  4. Judit, hidd el, tényleg nem hiányolt bennünket, mert amikor telefonáltunk, mégcsak szóba sem állt velünk. :-)
    Azért nem minden nagy cég ilyen, ezelőtt is multinál dolgoztam, ott meg kiszúrták a szemünk havi 5 ezer ft kajajeggyel, amit csak náluk lehetett levásárolni.
    Igen, a szívószál nem látszik, bár lehet, hogy az sem segített volna rajta. :-)
    Szép is lett volna buliban tejet inni! :-D

    VálaszTörlés